Yrityksemme

Lakeuden Teräsrakenne Ky – peräkärryjen parhaimmistoa Seinäjoen seudulla

Lakeuden Teräsrakenne on vuonna 1995 perustettu, Seinäjoella toimiva yritys. Olemme erikoistuneet JT-trailer-perävaunujen valmistukseen ja myyntiin. Peräkärrymme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, minkä takeena meillä on käytössä tiukka laadunhallintajärjestelmä. Tämä varmistaa, että peräkärryt valmistetaan tarkoin kriteerein sellaisilla ominaisuuksilla, joihin asiakkaamme voivat olla varsin tyytyväisiä. Samalla yrityksemme pystyy tuottamaan peräkärryjä entistä tehokkaammin.

Hyvä laatu on monen tekijän summa

Kestävyys, viimeistely, helppokäyttöisyys ja asiakkaan tyytyväisyys. Tällaisiin tekijöihin yrityksemme toiminta perustuu. Kun laatu on kohdallaan, myös asiakkaat huomaavat sen. Tavoitteemme on tarjota heille parhaat peräkärryt, joita markkinoilta saa.

Tiesitkö, että JT-Trailer-perävaunut ovat yksi Suomen eniten rekisteröidymmistä kappaletavaralavavaunuista? Kerromme mielellämme lisää perävaunujen ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä, niin etsitään sopiva vaunu juuri sinun käyttöösi! Meiltä saat aina hyväntuulista ja ammattitaitoista palvelua.

Ota yhteyttä tästä »